BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 2, 2011

a.z.a.m

Hehe..asalnya entry ini mahu di post semalam dalam bas...last-last tak dapat habiskan menaip...bas rosak! So, kena edit n post yang baru ditaip ni...

Hutang pu3 tentang AZAM....

-----2011-----

Azam pu3 x banyak tapi agak susah jugak nak penuhi...insyaAllah...kalian doakan untuk pu3 erk...

Azam yang paling utama..pu3 nak kekal sihat sepanjang tahun. Pu3 tak nak sakit-sakit. Pu3 nak kurangkan MC, kekalkan 0 EL, dan kurangkan bercuti..kumpul cuti banyak-banyak.

Azam nak kahwin tahun ni boleh? hahahaha....sebab tarikh impian sejak 5 tahun lepas adalah tahun ni..tapi kalau tak dapat...tak apa...mungkin belum lagi..apa-apa pun pu3 akan terus berusaha ke arah itu...

Lagi satu...sebenarnya azam pu3..duit yang pu3 tengah kumpul ni tak pasti akan digunakan untuk apa. Pu3 azam duit tu kalau tak guna untuk kahwin pu3 nak sambung belajar la..memang perancangan tahun ni pu3 nak amik MASTER kat UKM...insyaAllah..pu3 serahkan segala perancangan pu3 kepada Yang Maha Esa untuk tentukan yang terbaik buat pu3 tahun 2011.

Tak pun, pu3 guna duit yang disimpan tu untuk beli rumah...hehe..kumpul aset. Pu3 dah bagi tahu kat member ofis..aim pu3 tahun ni nak beli aset yang menguntungkan je...yang susut-susut nilai ni pu3 letak tepi dulu...hahahaha..moga Allah makbulkan...amminnnn.....

Setakat ni itu sahaja kot..untuk perkongsian..yang lain-lain rahsia...hahahaha (gelak jahat)

1 comments:

Lala said...

dang! aku macam jeles ja ko nak kumpul duet banyak2 hehehe